R E C E N S I E S

LEES HIER ERVARINGEN VAN DEGENE DIE JE VOOR GINGEN

PERSONAL TRAINER TRAINING UTRECHT

E S R A- 2020

Na een buikoperatie heb ik doelgericht met Marty getraind, zodat ik weer mee kon doen met groepstrainingen. Marty werkt met veel aandacht, neemt je serieus en zorgt dat je op een verantwoorde manier je doelen kunt halen. Ik heb hierdoor weer vertrouwen in mijn lichaam en kan weer met reguliere trainingen meedoen!

M A R G A U X 2020

Ik ben in 2019 gestart met PT bij Anne-Lotte ter voorbereiding van een operatie. Want "fit erin is fit eruit". Dit is gelukkig ook zo uitgekomen. Het trainen met Anne-Lotte was een stok achter de deur om extra uit mezelf te halen.  En een echte steun in de rug om verder en harder te trainen dan je in je eentje doet. Dat heeft natuurlijk te maken met de manier waarop de trainingen zijn opgesteld (zowel in de box als de thuis schema's). Maar vooral met het enthousiasme en flexibiliteit van Anne-Lotte die toch altijd wist om me nieuwe dingen te laten doen en te blijven motiveren. Ik zou iedereen Anne-Lotte als PT aanraden! 

M A N D Y- 2020

Anne-Lotte heeft trainen voor mij weer leuk gemaakt. Toen ik bij Buitengewoonfit binnen kwam had ik een lange tijd amper gesport. Samen met de begeleiding van Anne-Lotte hebben we dit omgedraaid en heb ik weer plezier gekregen in sporten. De lessen zijn gevarieerd, creatief en je wordt gemotiveerd je grenzen te verleggen. Ook wordt er goed gekeken naar wat wel en niet goed gaat tijdens de training, en worden zo nodig aanpassingen gedaan. Kortom, goede personal training waarin je wordt gepusht tot het uiterste te gaan met aandacht voor jezelf.

D O R I E N - 2020

Sporten omdat het 'moet', dat heb ik jarenlang gedaan. Een half uurtje TLC op de crosstrainer, wat oefeningen, nog een stukje op de loopband en klaar. Echt lol had ik er niet in, en ik daagde mezelf al helemaal niet uit. Omdat ik zwaar ben, dacht ik al gauw dat mijn lijf het wel niet aan zou kunnen. Bij Anaïs is dat echt veranderd. Ook als ik echt niet meer kan zegt ze 'you can do it ', en inderdaad, dan lukt het vaak tóch. Sinds ik met Anaïs sport, heb ik meer vertrouwen in mijn lichaam en voel ik me sterker. 

G E R A R D - 2019

De laatste jaren heb ik weinig gesport en daarom was ik op zoek naar een passende manier om fitter te worden.  Na enig zoeken op internet stuitte ik op de personal trainingen van BuitenGewoonFit.

Inmiddels volg ik alweer enige tijd onder  leiding van Anne-Lotte een op mij afgestemd traject en dat werkt bijzonder goed. Niet alleen word ik merkbaar fitter ook vind ik het leuk om naar de trainingen te gaan. 

De trainingen zijn iedere week anders, de oefeningen gevarieerd en het mooiste is dat ik er zelf niet over hoef na te denken. Uiteindelijk kan ik vaak meer dan ik zelf denk. Om het geheel af te ronden is er ook nog huiswerk in de vorm van een schema met wekelijks wisselende oefeningen. Dankzij de goede lessen, de betrokkenheid en de aanmoedigingen van Anne-Lotte steek ik nu veel beter in mijn vel.

M A R C O  M A S S A R O - 2019

De personal training van Jacob was voor mij een goede manier om weer te beginnen met sporten en mijn conditie een kickstart geven. Jacob past de training goed aan op mijn  individuele doelstellingen, hij houdt rekening met blessures, varieert enorm en daagt uit waardoor ik nu een stuk fitter ben. Mede dank zij Jacob's personal training ben ik veel sterker een operatie om mijn kruisband te reconstrueren ingegaan, waardoor mijn herstel en revalidatie makkelijker verloopt.

S O P H I E  H O U W EN - 2019

Ik ben bij Bas gaan trainen om te zorgen dat ik gezond bleef naast een stressvolle baan. Voor mij was het mentale deel - opladen en ontstressen door te sporten - zeker net zo belangrijk als het lichamelijke aspect. Bas voelt altijd goed aan hoe ver ik kan gaan en pusht me verder, met humor. Hij legt duidelijk uit hoe een oefening werkt en waarom we die doen en corrigeert me als ik vals speel. Ik ga altijd met plezier trainen want tijdens de uitdagende en afwisselende training lachen we veel en ik ben daarnaast ook nog eens kapot. Kortom: toppie. Twijfel je nog? Ik zou het gewoon een keer proberen dan ben je zo om.  

R I K - 2018

Ik ben een personal training traject gaan doen om mijn core stabiliteit te verbeteren. Ik heb een zittend beroep en merkte dat ik steeds vaker last kreeg van mijn rug, met vervelende klachten die daar bij kwamen. 
BuitenGewoonFit heeft voor mij een traject samengesteld waarbij ik veel verschillende oefeningen mocht doen, en waarbij ik geleerd heb dat niet alle oefeningen heel saai hoeven zijn :-) Ook vond ik het leuk dat elke training weer anders was, met daarin ook psychologische mindfucks om je eigen grenzen op te zoeken! 
Aan het einde van het traject zijn mijn rugklachten veel minder geworden, zie ik er net iets beter uit (hoewel dat niet een van mijn doelen was) en is mijn houding verbeterd.

 

S T E V E N - 2018/2019

PT bij Buitengewoonfit: Mijn beste beslissing van het afgelopen jaar!

Ik wilde graag fitter worden, zodat ik meer energie zou krijgen om leuke dingen met mijn kinderen te doen en om bij te dragen aan een gezond leven. In een paar maanden tijd heb ik samen met Jacob aan mijn doel gewerkt. Met succes! 

 

Ik heb meer energie, ik ben kiloos kwijt en mijn vetpercentage is sterk teruggebracht. Ik voel me beter en zit strakker in mij vel. Jacob is in staat om met een grote veelzijdigheid aan oefeningen - hierdoor is het nooit saai - je te laten werken aan je doel. Hij daagt je op een professionele en prettige manier uit om je grenzen op te zoeken.

 

Kortom, het volgen van een PT traject van Jacob bij Buitengewoonfit was voor mij mijn beste beslissing van afgelopen jaar! Een echte aanrader.
 

W I L L E M - 2018

Personal training is balsem voor je lichaam en geest. In enkele weken wordt met een afgemeten programma gewerkt aan de aandachtspunten van je lichaam. In mijn geval m’n core, een mooi woord voor een gestresste onderrug en slappe buik. De eerste weken zijn investeren, maar daarna voel je verbetering en zag je het ook (mijn vriendin althans J). Dat doet de geest ook goed. Wat ook voor de geest helpt, is de aanmoediging van Tim, mijn personal trainer. Wat een held is dat! Niet alleen was het programma goed, het werd goed gedoseerd gebracht met een scherpe blik voor de vorm van het moment. Maar het werd vooral gebracht met een gezonde  portie Utrechtse motivatie! En dus ken m’n rug veel meer aan en is m’n buik zo strak aLs wat.

R E N S - 2018

Ik heb 4 personal trainingen van Bastiaan van Wijk gehad. Ik ben over deze trainingen heel erg positief. Ten eerste, en ook een van de meest belangrijke dingen, werd ik goed geholpen met de dingen waar ik nog moeite mee had. Bastiaan heeft me laten zien hoe je een goede warming-up kan opbouwen en heeft hij me andere tips gegeven die ik tot op de dag van vandaag nog steeds gebruik en extreem bruikbaar zijn. Ook heeft hij meegekeken naar mijn 'form' en gecorrigeerd waar dat nodig was: Ik had namelijk geen idee of de dingen die ik deed schadelijk konden zijn. Ook hier ben ik goed mee geholpen. Als het gaat om de dingen die ik daar geleerd heb, kan ik dus zeer tevreden zijn. 

Daarnaast vond ik de sfeer in de gym heel positief. Ik werd goed aangemoedigd, maar niet op zo'n manier dat het de sfeer beïnvloedde. Voor zover trainen gezellig kan zijn, vond ik het dan ook heel gezellig en ik ging om die reden daar altijd veel positiever weg dan ik daar aankwam. 

 

Kortom, de trainingen waren intensief en leuk, ik heb belangrijke nieuwe dingen geleerd en de sfeer in de gym vond ik heel positief. 

 

F E M M I N E - 2018

Tim is een fijne Personal Trainer die je weet te stimuleren om meer uit jezelf te halen ! “Als je denkt dat je niet meer kunt zitten er altijd nog 10 herhalingen in “ is een uitspraak die hij vaak hanteert en dat maakt dat je echt jezelf iedere keer meer uitdaagt en net even over je grens gaat!

Het klopt ook dat er inderdaad vaak nog wel wat uit te halen valt! 

De lessen zijn nooit hetzelfde het is iedere keer weer een verrassing wat hij voor ons in petto heeft!

Na 15 jaar sportschool met bodypump lessen is dit echt heel verfrissend.

 

V I C T O R I A V.D W I E L- 2018

Ik heb ongeveer 8 maanden personal training gehad van Anne-Lotte. Ik was eerder begonnen met sporten, en wilde met persoonlijke aandacht een aantal doelen bereiken, zoals afvallen en een betere conditie. Hier zijn andere doelen bijgekomen, zoals een mudrun doen en boxjumps, die ik door toedoen van Anne-Lotte’s leuke, vrolijke en deskundige manier van trainen, heb behaald.

Ik begon steeds meer te genieten van het sporten, omdat ik merkte dat ik meer conditie en kracht kreeg en resultaat zag in het afvallen. Nu kan ik het sporten niet uit mijn leven wegdenken.

Anne-Lotte heeft me altijd gemotiveerd om door te gaan, ook al was het zwaar. Ik heb doelen bereikt waarvan ik voor de personal trainingen niet gedacht had dat ik ze ooit zou kunnen doen.

Dankzij de goede lessen, betrokkenheid en plezier in motiveren heb ik een nieuw begin gemaakt in mijn sportiviteit. Dank je wel Anne-Lotte!

 

D I E D E R I K  - 2018

Ik had 2 jaar vrij weinig tot niets met sport gedaan en zocht weer een manier om de motivatie terug te vinden om weer lekker te sporten. Mijn doel was om fitter te worden en je hoofd lekker leeg te kunnen maken . Ik kwam via Buitengewoon Fit bij Bas terecht en dat bevalt super! In een relaxte sfeer weet hij je te motiveren en merkte ik al snel verbetering! Hij geeft me ook bruikbare oefeningen mee voor thuis, zodat je lekker in het ritme blijft. Het is het zeker waard! 

M A R I A M  R I J S D I J K- 2018/2019

Ik sport sinds 2016 bij Buitengewoonfit en was vanaf dag een direct verslaafd aan de trainingen! Vorig jaar augustus besloot ik te starten met personal training bij Jacob. Ik wilde graag meer focussen op buik, billen en benen. De personal training volg ik naast de reguliere Calisthenics lessen in de box en is daarom voor mij de ideale combinatie.

Vooraf aan de personal training heb ik in een intake mijn doelen met Jacob besproken, de training is dan ook volledig aangepast op mij en mijn doelen. Wat trainen bij Jaco leuk maakt is de persoonlijke aandacht en de variatie. Elke training is weer anders en elke keer leer ik weer nieuwe dingen. Tijdens de training weet Jacob je altijd goed te motiveren en te pushen om door te zetten, want hij kent je goed en weet wat je potentie is. Ik vind zijn manier van coaching erg prettig. Door de personal training bij Jacob voel ik me niet alleen fitter en sterker, maar ben ook veel bewuster geworden van wat ik wel kan!

 

M I G N O N V.D  E L Z E N- 2017/2018/20019

Na mijn bevalling vond ik het lastig om in te schatten welke oefeningen ik nog kon doen. Met de hulp van Jacob ben ik binnen een paar maanden weer fit en sterk geworden en ben ik rap het extra gewicht kwijt geraakt dat ik was aangekomen. Zijn lessen zijn afwisselend en er is gelukkig ook altijd ruimte voor een grap. 

Jacob laat je zien dat je altijd meer kunt dan je dacht, zonder dat het te zwaar voor je wordt. Ik kan iedereen aanraden om met personal training snel weer de beste versie van jezelf te worden!

 

R U T G E R  B R E G M A N- 2018

Personal training met BuitenGewoonFit was een geweldige ervaring. Jacob was enthousiasmerend en legde alles kraakhelder uit. Heb me zelden zo fit gevoeld als na work-outs met BuitenGewoonFit!

H E L E E N - 2018/2019

Jacob van BuitenGewoonFit geeft hele fijne personal training. Hij kijkt echt naar wat je lichamelijk aankan, past aan waar nodig en daagt je uit zonder je te pushen! Elke week als ik ga zakt de moed mij in mijn schoenen, maar loop ik na de training weer voldaan met een glimlach (en spierpijn;-) de deur uit. Echt een aanrader!

C A R O L E & P I E T E R  2018/2019

We zijn zeer tevreden met de personal training sessies bij Buitengewoon Fit. We zijn ruim een half jaar bezig en hebben net weer 32 lessen bijgeboekt. Elke keer worden we weer verrast met nieuwe oefeningen. Heerlijk dat we niet na hoeven te denken over what’s next.. Lekker ook om te voelen dat we tot veel meer in staat zijn dan dat we zelf dachten; Jakob daagt ons uit, maar heeft ook tijd voor persoonlijke aandacht en een lolletje! We voelen ons buitengewoon fit!"

R O B I N  K O K- 2016/2017/2018/2019

Toen ik drie jaar geleden op zoek ging naar een personal trainer las ik op de website dat trainen met Jacob een cadeautje voor jezelf is. Ik kan dat alleen maar beamen. Hij weet je op rustige wijze altijd te pushen om het uiterste uit jezelf te halen met een vriendelijke glimlach en een high-five. 

 

Ik overdrijf niet als ik zeg dat trainen bij Jacob mijn leven veranderd heeft. Om te praten over het gewichtsverlies, de extra spiermassa en betere conditie voelt eigenlijk triviaal. Door taaislijmziekte was mijn energie en levensduur beperkt. Dankzij Jacob heb ik jarenlang ondanks medische tegenslagen doorgezet totdat de juiste medicijnen eindelijk ontwikkeld waren. Nu ben ik fitter en energieker dan ooit. 

 

L I E S  B O U W M A N - 2017/2018/2019

Twee jaar geleden ben ik begonnen met trainen bij Buiten gewoon fit. Samen met Jacob train ik nu alweer een tijd met veel plezier. Ik voel me op mijn gemak en de persoonlijke betrokkenheid maakt deze sportschool en trainer net even anders dan alle andere sportscholen. Ik ben super tevreden met de doelen die ik al behaald heb en kan het echt iedereen aanraden, zowel voor de personal trainingen als voor de gezellige wisselende groepslessen.

I R I S & V R I E N D - 2018/2019

Samen met mijn vriend heb ik personal training gedaan. We wilden graag samen sporten, maar elk op ons eigen niveau. Iedere week daagde Jacob ons uit met een work-out op maat. Jacob is een betrokken coach, heeft veel kennis en motiveert je net een stapje meer te zetten. Wij hebben daarom de personal training als een succes ervaren!  

CONTACT

BEL ONS OF STUUR ONS GERUST EEN E-MAIL ALS JE NOG VRAGEN HEBT
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle